Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Prawie całkowity brak dropu

rafradek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W ciągu ostatniego miesiąca wypadły mi tylko 3 przedmioty, mimo że aktywnie grałem przez wiele godzin, a od ostatniego resetu dropu (według tf2 wiki) zacząłem grać tylko na serwerach Valve. Czy powinienem zgłosić to do supportu?

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Raczej pechem bym tego nie nazwał. Spróbuj pograć na normalnych serwerach (nie Mann vs Machine) i sprawdź, jak nie to napisać nie zaszkodzi :)

Opublikowano

Granie na serwerach Valve nie zmienia nic w porównaniu do innych serwerów.

O ile nie masz zapełnionego bp pisz do Supportu, jeśli masz zapełniony bp to go "odpełnij".

0eab14ddf550.png

Opublikowano

Odkryłem że jest bug w systemie przedmiotów i czasami jak język Steam (i Tf2) nie jest ustawiony na angielski to przedmioty mogą nie dropić, dzisiaj zmieniłem na angielski i już 2 wydropiły.

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Myślę, że język nie ma tu nic do znaczenia. Raczej miałeś pecha.

aktywnie grałem przez wiele godzin

Tzn? Jak długie sesje robiłeś bez wyłączania gry? Może cię czasami nie łączyło z serwerem przedmiotów?

Opublikowano

Myślę, że język nie ma tu nic do znaczenia. Raczej miałeś pecha.

Tzn? Jak długie sesje robiłeś bez wyłączania gry? Może cię czasami nie łączyło z serwerem przedmiotów?

To już nie ważne, teraz przedmioty dropią mi normalnie, muszę się tylko do angielskiej wersji tf2 przyzwyczaić

1377774857-U369478.png

Opublikowano

To już nie ważne, teraz przedmioty dropią mi normalnie, muszę się tylko do angielskiej wersji tf2 przyzwyczaić

Tylko wątpię, że z tym mają jakiś związek obie wersje, Polska i Angielska, jeżeli nie zmieniają dużo w kodzie gry, tylko wchodzą w pliki i zmieniają odpowiednie rubryki.

Chyba że się myle.

Opublikowano

Tylko wątpię, że z tym mają jakiś związek obie wersje, Polska i Angielska, jeżeli nie zmieniają dużo w kodzie gry, tylko wchodzą w pliki i zmieniają odpowiednie rubryki.

Chyba że się myle.

Wersja językowa gry nie ma nic do dropów itemów tylko autor tematu ma jakiś schizy :D No i ten lament nowych graczy "bo mi nie dropio itemki :<"

Opublikowano

Wersja językowa gry nie ma nic do dropów itemów tylko autor tematu ma jakiś schizy :D No i ten lament nowych graczy "bo mi nie dropio itemki :<"

Bo itemy najważniejsze, nie ważna rozgrywka...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...